Novice

09.10.2019 12:24

Proti Slovanu 0, proti Dolu 1, proti Radečam ...

Naši Mulci se v soboto ponovno vračajo v domačo dvorano. V 4 krogih letošnjega prvenstva so osvojili 4 točke, kar jih ob enako prejetih in danih zadetkih uvršča na 7. mesto lestvice – v zlato sredino. A to soboto bodo fantje proti Radečam naredili vse, da pridejo v prvo polovico lestvice.

Naši igralci so na zadnji domači tekmi pred malo manj kot 14 dnevi za las izgubili z mestnim tekmecem Slovanom, ki velja za favorita letošnje sezone. Na popravnem izpitu čez en teden so gostovali pri RK Dol TKI Hrastnik in bili polovično uspešni, saj so iztržili točko. V soboto pa na Galjevico prihaja ekipa RK Radeče Papir Nova. Če se trend nadaljuje (Slovan 0 osvojenih točk, Dol 1, Radeče …) , bodo mulci v soboto slavili in osvojili dve točki.

Radeče trenutno zasedajo predzadnje mesto. Največjo nevarnost za naš gol predstavlja Tine Marušič, ki je trenutno drugi najboljši strelec lige. V štirih tekmah je zadel kar 38 golov. A tudi Mulci imajo svoje adute v rokavu. Uroš Milićevič je proti Dolu pokazal, da spada med najboljše leve zunanje v ligi, saj je tretjeuvrščenemu Dolu zabil kar 9 golov. Skupno jih je v letošnji sezoni dosegel 25, kar ga uvršča na 6. mesto lestvice strelcev.

PROTI BIVŠEMU

Po koncu lanske sezone se je v Radeče vrnil Domen Ločičnik, ki je v lanski sezoni pomagal naši ekipi pri osvojitvi 1. mesta v 2. DRL.

Se vidimo na Galjevici!

#mulcizgaljevice

Avtor: ppv