Novice

03.07.2018 06:24

Znan razpored tekem za sezono 2018/2019

V naslednji sezoni (2018/2019) bo naša članska ekipa igrala v 2. državni rokometni ligi, kamor so izpadli z osvojenim 13. mestom 1. B lige v prejšnji sezoni.

Prva dva kroga tekmovanja bodo naši mulci odigrali doma – najprej proti RD Moškanjci Gorišnica (prvi vikend oktobra), za tem pa proti RK Arcont Radgona. V tretjem krogu jih čaka prvo gostovanje in sicer proti ekipi, ki je prav tako lani nastopala v 1. B ligi, a je bila še manj uspešna od naše, saj so zasedli zadnje mesto – RK Grosuplje.

V letošnji sezoni bo v 2. DRL nastopalo 10 ekip, poleg naše se bodo za napredovanje v 1. B ligo borile še ekipe RK Arcont Radgona, RK Grosuplje, RD Moškanjci Gorišnica, RK Pomurje, RK Cerklje-Radovljica, RK Metlika, RK Kronos, RD Alples Železniki in RK Sevnica.

Tekmovanje bo potekalo po dvokrožnem sistemu, kar pomeni, da bodo naši fantje z vsako ekipo odigrali tekmo doma in v gosteh. Najboljši dve ekipi napredujeta v 1. B ligo, kar je tudi cilj naših fantov, da se čim prej vrnejo nazaj med prvobeligaše.

V ekipi se obeta nekaj sprememb, a glavnina igralcev ostaja ista. O vseh prihodih/odhodih vas bomo sproti obveščali!

 

#mulcizgaljevice #skupajzaljubljano

Avtor: ppv