O klubu

Filozofija dela

S TRENIRANJEM IN IGRANJEM ROKOMETA ŽELIMO DOSEČI NEKAJ VEČ

Ljubljanska moška rokometna kluba ŠD RK Krim in MARK Olimpija od leta 2011 sodelujeta in z vsemi selekcijami nastopata pod skupnim imenom KRIM-OLIMPIJA.

V našo šolo rokometa je vključenih več kot 200 otrok, ki prihajajo iz osnovnih šol v Ljubljani. Strokovno usposobljeni trenerji vodijo selekcije, ki so sestavljene od mlajših dečkov in vse do članske ekipe, ki nastopajo v vseh starostnih kategorijah državne rokometne lige.

V svoje vrste želimo pritegniti čim večje število mladih rokometašev, da bi se ukvarjali z rokometom, ki postaja vedno hitrejša in atraktivnejša igra z vedno večjo veljavo v Evropi in svetu.

Temeljna naloga kluba je vzgoja domačih igralcev, ki jim želimo omogočiti igranje rokometa v vseh starostnih selekcijah, vključno s člansko, in jim zagotoviti osnovne pogoje za kakovostno delo.

Ob vzgoji igralcev posebno pozornost namenjamo tudi vzgoji domačih trenerjev, ki  pri igralcih razvijajo vrednote, kot so zdrav način življenja, poštenost, zaupanje, odgovornost, sodelovanje, strpnost, fair play, kreativnost, zmagovalnost in pogum.

Z ustvarjanjem prijateljstev in pristnim sodelovanjem z gledalci želimo ustvariti dobro ozračje v klubu, lokalni skupnosti in mestu Ljubljana.

Prepričani smo, da bo tak način dela dolgoročno dal odlične rezultate ne le na igrišču, ampak tudi izven njega.