O klubu

Predstavitev MRK Ljubljana

V letu 2008 sta se društvi ŠD RK Krim in MARK Olimpija odločili za zgledno sodelovanje. Obe društvi imata dolgo tradicijo delovanja v svojih lokalnih prostorih, predvsem pa sta poznani po dobrem delu z mladimi. Ker delo z mladimi pomeni tudi uspešen razvoj lastnega kadra, pa smo se v letu 2013 odločili za člansko ekipo, ki jo predstavljajo naš lastni, doma vzgojeni športniki. Posledica dobrega dela pa je tudi dobra članska ekipa, ki se lahko v relativno kratkem času pohvali z dobrimi rezultati.

Leta 2018 se je MARK Olimpija pripojila ŠD RK Krim in sledila je sprememba imena klub z namenom ustvariti novo blagovno znamko – Moški rokometni klub Ljubljana (skrajšano: MRK Ljubljana), s katero bomo nadaljevali zgodbo ljubljanskega rokometa in se iz dneva v dan trudili širiti družbeno odgovornost.

Vabimo vas, da postanete pokrovitelj projekta MRK Ljubljana in nam pomagate izpeljati cilje, ki smo si jih zadali glede na naše dosedanje delo. Postanite član Kluba pokroviteljev MRK Ljubljana in omogočite dolgoročni razvoj in stabilno delovanje društva v prihodnje.